Suosituimmat tuotteet

Mikko 10 Syytä Rakastaa Sinua

Rakkaus on yksilöllistä, joten paras tapa osoittaa rakkauttaan on yksilöity kirja! Tämä pareille suunnattu yksilöity kirja rakkaudesta on täydellinen lahja vuosipäiväksi, ystävänpäiväksi tai milloin tahansa muuten, jolloin rakkautta kannattaa juhlistaa. Yksilöi itsesi JA kumppanisi, aviomiehesi tai poikaystäväsi, ja ylistä teidän ainutlaatuista suhdettanne sanomalla se, mikä tekee juuri hänestä niin erityisen sinulle. Joten, mitkä ovat sinun 10 syytä rakastaa?

... Lue lisää
43,99 € Luo tästä

Erin, tulet aina olemaan pikkutyttöni

Voi miten nopeasti sinä kasvatkaan! Ja siitäkin huolimatta olet minulle aina ihana pieni lapseni. "Erin, tulet aina olemaan pikkutyttöni"-kirjan isäversioon on ikuistettu tarinoita ajasta, jolloin kirjan sankari on samaan aikaan sekä isin pikkutyttö että kovaa vauhtia varttuva pieni ihminen. Yksilöity kirja kerää yksiin kansiin tärkeitä hetkiä, jotka isä jakaa pikkuisensa kanssa ikuisesti. Pyöräilyn opettelusta yhteisiin hyvän yön toivotuksiin… Jokainen sivu kätkee suuren määrän tunteita ja yllätyksiä – aivan kuten isyyskin. Täydellinen lahja jokaiselle isälle!

... Lue lisää
43,99 € Luo tästä

Lilja 10 Syytä Rakastaa Sinua

Rakkaus on yksilöllistä, joten paras tapa osoittaa rakkauttaan on yksilöity kirja! Tämä pareille suunnattu yksilöity kirja rakkaudesta on täydellinen lahja vuosipäiväksi, ystävänpäiväksi tai milloin tahansa muuten, jolloin rakkautta kannattaa juhlistaa. Yksilöi itsesi JA kumppanisi, vaimosi tai tyttöystäväsi, ja ylistä teidän ainutlaatuista suhdettanne sanomalla se, mikä tekee juuri hänestä niin erityisen sinulle. Joten, mitkä ovat sinun 10 syytä rakastaa?

... Lue lisää
43,99 € Luo tästä

Toivo, tulet aina olemaan pikkupoikani

Voi miten nopeasti sinä kasvatkaan! Ja siitäkin huolimatta olet minulle aina ihana pieni lapseni. "Toivo, tulet aina olemaan pikkupoikani"-kirjan isäversioon on ikuistettu tarinoita ajasta, jolloin kirjan sankari on samaan aikaan sekä isin pikkupoika että kovaa vauhtia varttuva pieni ihminen. Yksilöity kirja kerää yksiin kansiin tärkeitä hetkiä, jotka isä jakaa pikkuisensa kanssa ikuisesti. Pyöräilyn opettelusta yhteisiin hyvän yön toivotuksiin… Jokainen sivu kätkee suuren määrän tunteita ja yllätyksiä – aivan kuten isyyskin. Täydellinen lahja jokaiselle isälle!

... Lue lisää
43,99 € Luo tästä