Yksilöllinen kirja

Toivo, tulet aina olemaan pikkupoikani

Voi miten nopeasti sinä kasvatkaan! Ja siitäkin huolimatta olet minulle aina ihana pieni lapseni. "Toivo, tulet aina olemaan pikkupoikani"-kirjan isäversioon on ikuistettu tarinoita ajasta, jolloin kirjan sankari on samaan aikaan sekä isin pikkupoika että kovaa vauhtia varttuva pieni ihminen. Yksilöity kirja kerää yksiin kansiin tärkeitä hetkiä, jotka isä jakaa pikkuisensa kanssa ikuisesti. Pyöräilyn opettelusta yhteisiin hyvän yön toivotuksiin… Jokainen sivu kätkee suuren määrän tunteita ja yllätyksiä – aivan kuten isyyskin. Täydellinen lahja jokaiselle isälle!

Hinta alkaen:
43,99 €

LUO KIRJA NYT

Yli 3 miljoonaa myytyä kirjaa
Lapsille ja perheille suunnattuja kirjojamme on yksilöity jo yli 3 miljoonaa kertaa ja ne ovat tuoneet lukijoille niin naurua kuin onnenkyyneleitä. Luo oma kirjasi jo tänään ja anna tunteiden tulvia!
Tehty tilaustyönä
Partasuu vai siloposki? Pitkä suora tukka vai lyhyet käkkärät hiukset? Meiltä löytyy kaikenlaisia isiä ja lapsia! Meiltä saat juuri sinun näköisesi kirjan, ja kaupan päälle takuuvarman tunnereaktion.
Isäversio
Yllätä isä täydellisellä isänpäivälahjalla, joka tuo iloa ja onnea isän ja lapsen yhteisiin hetkiin! Kirjassa isä kertoo lapsensa kanssa kokemistaan pienistä arkisista asioista, joista he luovat yhdessä kauniita muistoja.

Valmis?
Luo paras yksilöity kirja!